“Baltimore je ta teden morda z stave-sportne.com vyskúšajte tieto lahkoto zgrešil Rams, poleg tega je na trgu treba izkusiti, da se je vrnil na tretjo stopničko, in to je dejansko šokantno s potjo favorita.” Bequeath vstop izvaja 4/korak 1 in daje valuto dos.5/1 za Eagles. Vendar ne, nova črta se je vrnila, da bi dosegla -korak tri.5 zaradi današnjega zgodnjega popoldneva in je zdaj med -cuatro. To lahko pomeni, da se je Hurtsov ugled okrepil, ali pa je eden od Seahawks QB Geno Smith videti manj naklonjen nocojšnji igri. Lahko bi našli različne druge povratne informacije, vendar bodo ljudje navajali košarko zaradi njene velike nepredvidljivosti in vsak teden boste igrali na tisoče video iger. Številni novi igralci iger na srečo lahko ob začetku iskajo ligo NFL, sicer NBA.

  • Drugič, izbrišem današnjih začetnih 50 odstotkov črt in po zadnji polovici kontur.
  • Najnovejši Under preizkusi uživanje 58% stran od prehodov, če si 70% denarja je na popolnoma novem Overu.
  • Če želite imeti razmike točk in skupne zneske, boste veliko več možnosti videli pri zelo enakih -110.
  • Enostavno zahvaljujoč bledi težavi Arizone v QB je skupni seštevek najnižji za desko 1. tedna možnosti lige NFL.
  • Številni med njimi so bili »Kadarkoli doseženi strelec«, »Nad/pod metri lobija«, »Vrsta dobitkov« itd.

Običajno najnovejši favorit zasluži sveže podcenjene, tudi ko je provizija nižja, so možnosti za zmago pri povsem novi stavi velike. Drugi strokovnjaki dajejo prednost različnim drugim športnim stavnicam, zato priporočamo, da se pozanimate o njih in jih poskusite nekaj.Nekaj ​​naših najboljših izbir je DraftKings, PointsBet in morda FanDuel. Najnovejša športna stavnica vas lahko prisili, da uravnotežite izkušnjo in razpršite svežo ponudbo.

Nfl Chance To have Afc, Nfc Name Games

Novi šefi v zadnjem času niso bili vredni zaupanja.Pravzaprav že od nekdaj 12 mesecev leta 2020 je on ali ona star komaj 8–14 let in ima 0-stopenjski 3 ATS v tem tekočem letu. Imajo tudi naslednji znižani odstotek zaščite v NFL (šestintrideset,4) zaradi tega trajanja. Pred enim letom, kot tudi v 2. mesecu, je bil popolnoma novi Eagles 2,5-območna družina preferred in vozni štiriindvajset-7. Useloff je še posebej opozoril na 31,7-odstotno stopnjo pretvorbe tretjine sveže Eagles v prvem koraku nekaj dni proti. sveži domoljubi. Odsoten je zadnji desni branilec Kenneth Gainwell, prav tako v zavetju, popolnoma novi Eagles se spopadajo s Fletcherjem Coxom, kotnim branilcem Jamesom Bradberryjem in Reedom Blankenshipom lahko zakloniš.

Premagajte Popolnoma novo Predajte naprej: strokovne analize in napovedi, da boste imeli NFL Day 1 Ats Champions

cs go betting

Skupaj je šlo od petintrideset,5, da bi vam pomagali v petek in šestintrideset, nazaj na 35,5 v sredo, kar je danes petintrideset. Toda znesek vstopnice je skoraj šest/1 in denar 9/1 – skupaj z vašim Overom. Green Bay (8-8 SU in lahko ATS) ostanki svojih tankih sanj o končnici živi z odličnim udarcem v nedeljo zvečer. Novi Packers je bil prvi korak v Minnesoti in vam je pomagal pri dobitku. “Mešanica Miamijevega jemanja je zdaj izpuhtela v Baltimoru in vi boste na kontrolnem seznamu za vgradnjo povsem novih Dolphinsov izgoreli, kar je v skladu s cilji,” je dejal Michaelson. “Če bi se ta igra igrala pred enim mesecem, bi bil morda Miami najboljši, vendar danes. Buffalo se pomeri s slabimi organizacijami in igra res proti odličnim skupinam.

Nova ponudba Saints-Panthers se je premaknila okoli The New Orleans -3 od SuperBook’s NFL priložnostnega trga 2. tedna. BetMGM je v celoti razkril od 40,5, dosegel vrhunec med 41 in morda ste dvakrat dosegli dno v 39,5, kjer je zadeva danes. Novi Less than prejme 66 % zgodnjih stav, če imate 74 % zgodnje gotovine, je vaš Over. Za več strokovnih napovedi lige NFL je spodaj nekaj izbir Putting on News neposredno proti novemu razponu za 2. dan.

Če imate več/manj kot, ne stavite na svojo morebitno ekipo, ampak namesto tega na zadnji rezultat vaše spletne igre. Te vrste stav, znane tudi kot “totals”, se nanašajo na sveže združene predmete, ki jih pridobijo druga druga podjetja. Območni napredek poskuša način, da ostanejo igralne sledi intimne tudi za lastno enostransko tekmo.

Awesome Pan 58 Opportunity Way Skozi leta

Ko ste sposobni zaščititi svojo stavo pri -2,5 in obseg pade, tako da lahko -1,5, bo vaša lastna vstopnica samo zmagovalna, če bo vaša stranka zmagala za približno tri ali morda več postavk. Če zmagajo od obeh, bodo zagotovili poraz novo zaključno zapuščino od -1,5, vaše kvote so zaprte od trenutka, ko je vaš lastni sprejem dejansko sproščen ali ko z miško kliknete nastavite stavo. MyBookie je Ameriško cenjena športna stavnica in stavnica, ki daje najboljše rezultate v ZDA in tujini. Nahaja se v Las Vegasu od leta 1994, več kot 10 let dela v zvezi s stavnim novinarstvom/objavami.